8 Maj 2024
NJOFTIM PUNËSIMI – DREJTOR DEGE, TIRANË
NJOFTIM PUNËSIMI – DREJTOR DEGE, TIRANË   Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe të […]
26 Prill 2024
NJOFTIM PUNËSIMI – JURIST ZYRA QËNDRORE, TIRANË
NJOFTIM PUNËSIMI – JURIST   Agro & Social Fund sh.p.k është në kërkim të një kolegu të ri! Agro & […]
8 Prill 2024
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA SHKODËR
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA SHKODËR    Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe […]
7 Mars 2024
NJOFTIM PUNËSIMI – SPECIALIST I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT (IT) ZYRA QËNDRORE, TIRANË
NJOFTIM PUNËSIMI  SPECIALIST I TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT (IT) ZYRA QËNDRORE, TIRANË   Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për […]
7 Mars 2024
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA TIRANE
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA TIRANE    Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe […]
24 Nëntor 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – ASISTENTE, DEGA ELBASAN
NJOFTIM PUNËSIMI – ASISTENTE, DEGA ELBASAN   Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe të […]
9 Nëntor 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA POGRADEC
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA POGRADEC   Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe […]
12 Tetor 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – SPECIALIST I ANALIZËS STATISTIKORE DHE RAPORTIMEVE – ZYRA QËNDRORE, TIRANË
NJOFTIM PUNËSIMI – SPECIALIST I ANALIZËS STATISTIKORE DHE RAPORTIMEVE ZYRA QËNDRORE, TIRANË   Agro & Social Fund sh.p.k (ASF) ofron […]
3 Tetor 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA TIRANE & DEGA FIER & DEGA LUSHNJE
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA TIRANE & DEGA FIER & DEGA LUSHNJE   Agro & Social Fund sh.p.k ofron […]