6 Nëntor 2020
Agro & Social Fund, në bashkëpunim me SwissContact organizoi trajnim mbi fushatën “Borrow Wisely”
Agro & Social Fund, në bashkëpunim me SwissContact organizoi trajnim mbi fushatën “Borrow Wisely”   Në kuadër të fushatës Borrow […]
26 Tetor 2020
Pjesmarrja e Agro & Social Fund ne panairin “Tirana Agro 100”!
Pjesmarrja e Agro & Social Fund ne panairin “Tirana Agro 100”!   Miq, Sikundër jeni bërë me dije nëpërmjet postimeve […]
16 Tetor 2020
15 TETORI – DITA NDËRKOMBËTARE E GRAVE RURALE
15 TETORI – DITA NDËRKOMBËTARE E GRAVE RURALE   Në këtë ditë #RrjetiShqiptarpërZhvilliminRural-ANRD organizon Edicionin e dytë të “Pro Grave […]
3 Tetor 2020
PANAIRI “PUKA AGRO-FEST” 2020
PANAIRI “PUKA AGRO-FEST” 2020   Ditën e shtunë, datë 03 Tetor, stafi i Degës Lezhe i Agro & Social Fund […]
9 Qershor 2020
AGRO & SOCIAL FUND MERR PJESË NË FESTËN E “SHIJONIT”!
AGRO & SOCIAL FUND MERR PJESË NË FESTËN E “SHIJONIT”!   Dega Rajonale Elbasan dhe Dega Rajonale Lushnje e Agro […]
2 Qershor 2020
INAGURIMI I DY ZYRAVE TË REJA TË AGRO & SOCIAL FUND
INAGURIMI I DY ZYRAVE TË REJA TË AGRO & SOCIAL FUND   Për të qenë më pranë jush dhe për […]
21 Shkurt 2020
ANALIZA VJETORE PËR VITIN 2019
ANALIZA VJETORE PËR VITIN 2019   Agro & Social Fund përmbylli me sukses Analizën Vjetore për vitin 2019, e cila […]
13 Shkurt 2020
“NXITJA E SIPËRMARRJES NË RAJONIN E TROPOJËS NËPËRMJET KREDITIMIT”
“NXITJA E SIPËRMARRJES NË RAJONIN E TROPOJËS NËPËRMJET KREDITIMIT”   U përmbyll me sukses viti i parë i bashkëpunimit të […]
10 Shkurt 2020
AGRO & SOCIAL FUND MERR PJESË NË TAKIMIN E PËRVITSHËM QË ZHVILLON SHOQATA AGROPUKA.
AGRO & SOCIAL FUND MERR PJESË NË TAKIMIN E PËRVITSHËM QË ZHVILLON SHOQATA AGROPUKA.   Agro & Social Fund, përfaqësuar […]