4 Nëntor 2021
NËNSHKRIMI I MARRËVESHJES MIDIS AGRO & SOCIAL FUND DHE RURAL CREDIT GUARANTEE FOUNDATION ALBANIA
NËNSHKRIMI I MARRËVESHJES MIDIS AGRO & SOCIAL FUND DHE RURAL CREDIT GUARANTEE FOUNDATION ALBANIA Duke i hapur rrugën një bashkëpunimi […]
14 Tetor 2021
EUROPEAN MICROFINANCE NETWORK (EMN)
EUROPEAN MICROFINANCE NETWORK (EMN)   Sektori Europian i Mikrofinancës u mblodh në datat 14-15 Tetor, në konferencën e 18-të të […]
30 Qershor 2021
ASF ÇERTIFIKOHET
ASF ÇERTIFIKOHET   Teksa rritemi, sigurojmë instrumentat e nevojshëm që përmirësojnë menaxhimin, konsolidojnë cilësinë dhe transparencën në funksion të financave […]
1 Qershor 2021
ASF PO RRITET! SHUMË SHPEJT DO TË NA GJENI NË QYTETIN E DURRËSIT!
ASF PO RRITET! SHUMË SHPEJT DO TË NA GJENI NË QYTETIN E DURRËSIT!   ✅ Mbështetur në vizionin dhe strategjitë […]
1 Maj 2021
TRAJNIMI I STAFIT TË DEGËVE TË ASF-SË
TRAJNIMI I STAFIT TË DEGËVE TË ASF-SË   Agro & Social Fund në bashkëpunim me Swisscontat dhe Partners Albania është […]
6 Nëntor 2020
Agro & Social Fund, në bashkëpunim me SwissContact organizoi trajnim mbi fushatën “Borrow Wisely”
Agro & Social Fund, në bashkëpunim me SwissContact organizoi trajnim mbi fushatën “Borrow Wisely”   Në kuadër të fushatës Borrow […]
26 Tetor 2020
Pjesmarrja e Agro & Social Fund ne panairin “Tirana Agro 100”!
Pjesmarrja e Agro & Social Fund ne panairin “Tirana Agro 100”!   Miq, Sikundër jeni bërë me dije nëpërmjet postimeve […]
16 Tetor 2020
15 TETORI – DITA NDËRKOMBËTARE E GRAVE RURALE
15 TETORI – DITA NDËRKOMBËTARE E GRAVE RURALE   Në këtë ditë #RrjetiShqiptarpërZhvilliminRural-ANRD organizon Edicionin e dytë të “Pro Grave […]
3 Tetor 2020
PANAIRI “PUKA AGRO-FEST” 2020
PANAIRI “PUKA AGRO-FEST” 2020   Ditën e shtunë, datë 03 Tetor, stafi i Degës Lezhe i Agro & Social Fund […]