Zyra Qëndrore

Rr. “Nikolla Lena”, Hyrja 1, Ap.25, Tiranë, Shqipëri.

+355 46 31 57 43

[email protected]

Zyra Tiranë 1

Rr. "Dritan Hoxha", Kulla Hawai Nr.2, Ambjenti Nr.8.

042 45 63 93

[email protected]

Zyra Tiranë 2

Rr. “Ali Demi”, Godina 137, Hyrja 1, Ap. 1, Tiranë.

0 42 30 00 90

[email protected]

Zyra Librazhd

Ish-Libraria, tek Pedonalia, Qendër, Përballë TRB.

051 42 23 70

[email protected]

Zyra Pogradec

Rr. "Gani Butka", Lagja Nr. 2.

083 21 11 02

[email protected]

Zyra Korcë

Rr. ''Midhi Kostani".

082 25 47 37

[email protected]

Zyra Lushnje

Rr. "Loni Dhamo", Godina 5, Hyrja 2, Ap. 7, Lushnje.

035 22 49 96

[email protected]

Zyra Elbasan

Lagjja "Qemal Stafa'', Rr. "11 Nëntori", Pranë Gotech Electronics dhe Alpha Bank.

054 25 91 56

[email protected]

Zyra Laç

Lagjja Nr.1.

053 22 27 55

[email protected]

Zyra Bilisht

Lagjja Nr.2, Shëtitore "Fuat Babani".

081 12 00 33

[email protected]

Zyra Lezhë

Lagjja "Besëlidhja", Përballë Drejtorisë Rajonale të Sigurimeve Shoqërore.

021 52 23 83

[email protected]