7 Shtator 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA BILISHT
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA BILISHT   Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe […]
15 Gusht 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA ELBASAN & LUSHNJE
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA ELBASAN  & DEGA LUSHNJE   Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin […]
30 Qershor 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA ELBASAN
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA ELBASAN   Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe […]
14 Qershor 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA TIRANE & DEGA LUSHNJE
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA TIRANE & DEGA LUSHNJE   Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin […]
14 Prill 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA LUSHNJE & DEGA TIRANE
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA LUSHNJE & DEGA TIRANE    Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin […]
17 Shkurt 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA LIBRAZHD
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA LIBRAZHD   Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe […]
17 Shkurt 2023
NJOFTIM PUNËSIMI -OFICER KREDIE, DEGA LUSHNJE
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA LUSHNJE Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe të […]
27 Janar 2023
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA TIRANË
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA TIRANË Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe të […]
27 Janar 2023
NJOFTIM PUNËSIMI -OFICER KREDIE, DEGA LUSHNJE
NJOFTIM PUNËSIMI – OFICER KREDIE, DEGA LUSHNJE Agro & Social Fund sh.p.k ofron kredi për biznesin e vogël dhe të […]